lørdag 13. mars 2010

Et lekent og fargerikt rom

Da var det lørdag og jeg har vært hjemme med mine to engler mens mannen har vært på jobb. Nå er i ungene i seng og de voksne skal kose seg med pizza og tv- kveld..
Her kommer noen bilder fra Pernille gullet sitt rom. Er overhodet ikke ferdig å ordne der inne til henne, men ting tar jo som regel litt tid.

Pernille sine nye veggboktaver, er det ikke fine?! Disse fikk hun i dåpsgave av sin gudmor og gudfar. Tusen takk Stine & Thomas! Synes de var så fargerike å fine. De liver ordentlig opp på rommet. Bokstavene ble handlaget og malt av Skjærvøy Asvo AS. Trodde ikke de laget slike flotte ting...men det gjorde de altså! Har bestilt slike til Thea også. Flott gavetips forresten. Ikke var de dyre heller..og det liker vi!

Forrige uke var hadde Thea influensa så hun var hjemme fra barnehagen i to dager. Det var koselig å ha henne hjemme, men vi var nødt til å finne på noe for å få tiden til å gå. Jeg hadde lenge tenkt på å lage god gammeldags trolldeig for å ta fot og handavtrykk av begge prinsessene.. men hadde selvsagt glemt oppskriften på deigen. Men den er jo såre enkel og er som følgende: 1 del salt, 2 deler hvetemel, 1 del vann og 1 spiseskje matolje. Så skal deigen tilslutt stekes på ca 80 c grader - inntil du kan banke på figurene under.
Aner ikke hvor lenge vi stekte avtrykkene våre, men godt tips: - ikke glem av ovnen som står på! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg glemte det...Pernilles avtrykk ser dere her:

 
 

Under er det bare et lite bilde fra kommoden. Her sitter Albert Åberg kjøpt fra www.sprell.no sammen med flotte blomster. Jeg er så glad i Albert! Han fulgte meg gjennom alle mine fantastiske barnehageår. Nå har han allerede fulgt Thea på 5 i noen år..
De røde retro Adidas joggeskoene har Pernille arvet hos sin storesøster. De er så søte :)
Flere bilder kommer senere. Mannen liker ikke opptatte blogge koner :) Ha en fabelaktig kveld!

1 kommentar:

Timoteia sa...

For et koselig rom! Og tenk kor flott d blir m ny seng! :)) Tusen takk for koselig kommentar, d e godt m ord som varme når man sjøl bare føle seg som en flodhest... Passe jo bra at eg e i dyreparken no da ;) Klem klem klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...