lørdag 31. juli 2010

                           


                            SJOKOLADEMUFFINS                                  

                          200 g smør                          
2 dl sukker
4 stk egg
5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 dl kefir , evt. kulturmelk
125 g kokesjokolade i små biter


 Rør smør og sukker forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig.Tilsett så ett og ett egg, og rør sammen røren mellom hvert egg. Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med melk. Bland til slutt inn sjokoladebitene og fordel røren i store muffinsformer. Stek dem midt i stekeovnen ved 200 °C i 15-20 minutter.
            
         Bruker du mindre muffinsformer får du flere muffinser. Da tar det også litt   
      kortere tid å steke dem! :)




I går fikk jeg og Thea lyst å feire at jeg hadde fri fra jobb i to dager, så vi bestemte oss for å feire dette med sjokolademuffinser. Her er alle hjemme om dagen, bortsett fra jeg som er uten ferie denne sommeren. (Vi har ikke barnehageplass til Pernille så jeg må spare på all ferie jeg har) Så må jo feires det som feires kan! Vi og nabojenta Heidi Marie lagde tre brett med nydelige kaker! Jente fikk æren av å pynte muffinsene med hvite og rosa hjerter..


Her koser jentene seg med pyntingen! Bare så synd bildet ble så dårlig..


Pernille ville også være med å bake. Hun slo seg løs inne i bakeskapet mitt og kom ut der fra med en springform over hodet..og hun hadde rimelig panikk..lett å få en springform over hodet, men vanskelig å få av! Hjelp meg!!



Hun kom seg løs tilslutt! :)
Under ser dere bildet som henger på kjøkkenet vårt som jeg selv har laget. Er så glad i det!!




                            Jeg skal på tidlig vakt i morgen, så jeg må vel krype til køys snart.
      Fortsatt God Helg til dere som har det!




                               Klem fra Ingvil

Luhkka til de små!


  Min kjære søster i Oslo sponset meg for å sy luhkka til jentene
 mine. Jeg har lenge drømt om å sy nettopp dette, og endelig er tiden inne for dette hærlige prosjektet. Det er jo ikke såååå lenge ingen til kulda setter inn her oppe i nord :) 


Jeg har allerede kjøpt inn stoffet jeg skal bruke, og resultatet skal bli en nydelig
isprinsesse luhkka i rosa ullfleece til Pernille. Hva synes dere om fargene jeg har valgt? Litt usikker enda på hvilken farge jeg skal sy til Thea, men regner med hun sikkert vil ha rosa hun også...



Var det ikke nydelige sølv bånd jeg fant til luhkkaen?
Nå gjenstår bare ett problem! Jeg har ikke luhkka mønster..
Er det noen der ute som har mønster å låne til en syglad jente?
Da ville jeg blitt så glad!!


                              

Kontakt meg gjerne!


Klem fra Ingvil

fredag 30. juli 2010

Inspirerende barnerom.. ♥



Når man sitter på nettet å surfer ramler man fort over mange trivelige bilder av barnerom. Da blir jeg alltid inspirert
og glad over å se at så mange
prinser
og
prinsesser
har så
trivelige rom
som
dette!




Hva synes du?
 Her et et bilde tatt
 for noen dager
 siden

fra Thea`s
rom

♥♥♥


♥♥♥


                                                                 Klem Ingvil

torsdag 29. juli 2010

Frøken Jorid er nå blitt frue!

Min gode venninne Jorid giftet seg forrige helg og i forkant av dette arrangerte hennes forlover Ida, et uforglemmelig utdrikningslag! Vi var på Klikk studio en god time eller to og tok omlag 500 bilder.. og gjett om det ble mange flotte bilder....jjaaaaAaa!! Vi hadde det så morsomt i studio og drakk nydelig Cava. Etter fotograferingen dro vi videre til innspillingsstudioet til Lydkompaniet, der bruden skulle synge inn en egenprodusert sang. Fantastisk! Og etter dette koret vi alle med på en god gammel klassiker fra The Beatles. Resultatet av dette ble en rykende fersk cd plate med hele to spor på. Ikke verst! Var vi ikke fine? :)

Takk for en fantastisk flott dag jenter og Jorid & Fredrik: Til lykke med dagen med de beste ønsker for fremtiden!


Klem fra Ingvil

fredag 23. juli 2010

Tripp Trapp Tre Stol ;) Nå lyseblå!

Endelig ble Tripp Trapp Stol prosjektet mitt ferdig..Det ble et mye større prosjekt enn først anntatt! Det kan jeg love dere. Men ferdig ble den og gjett om vi er fonøyde! På bildet over ser dere stolen slik den var før og under ser dere "etter" bildet. Stolen er nå malt lyseblå og er oppgradert med ny sort rygg og sort bøyle fremme. På bildet ser dere den gamle bøylen. Må nok få den svarte bøyla på snart, men var ikke helt enkelt å få montert den..

Slik gikk jeg frem:

1.Pusset ned stolen med grov sandkloss nr 60. Deretter fin nr 120.
2.Grunnet så stolen med 2 -3 strøk grunning. Det tok noen timer mellom hvert strøk.
3.Malte så flere strøk med maling. Jeg brukte en en lyse blå maling med navnet Aladdin!
4.Tilsist et strøk med klarlakk.


Fant ut at det var best å male stolen med rull og ikke malingskost! Jeg er iallefall knallfornøyd med stolen som ble kjøpt på loppemarked til 50-lappen.. Hva synes du?
Nå er jeg klar for neste prosjekt!



På hjemmesiden til Stokke finner du masse flott inspirasjon til fargevalg om du også ønsker å male din Tripp Trapp Stol. Der finner du også de forskjellige putene og bøylene som kan kjøpes til stolen!
Om vi skulle trenge en til stol av denne maken, da tror jeg nesten valget faller på en hvit, sort eller kanskje rødt slik som kjøkkenstolene våre Norvald fra IKEA?!


Snart helg!


Klem fra
Ingvil

tirsdag 6. juli 2010

Timoteia har fått en gutt!

I dag kl 14.15 ble en liten nydelig gutt født. Ja, en ekte prins! Endelig har Timoteia fått hilse på gutten sin.. Gleder meg SÅ mye til å se dem alle tre! Jeg fikk hilsen og bilde på telefonen min i ettermiddag.. Følte liksom på meg i morges at det var noe i gjære, men slo tanken fra meg da det enda var noen dager til termin. Og siden jeg ikke hadde hørt noe fra Timoteia regnet jeg med det var lite nytt å berette..kanskje like greit jeg ikke visste noe om at fødselen var igang. Hadde bare blitt så nervøs om jeg visste det var fødsel på gang.. Ikke nervøs for at noe skulle gå galt, men rastløs fordi jeg vet hvor vondt det gjør å føde, - selv om det er mine fineste opplevelser i verden :) Prøvde å ringe de nybakte foreldrene, men ingen svar..regner med de er rimelig opptatte. Så får prøve igjen i morgen. Minnes bare selv hvordan det var å få førstefødte..kunne ikke se meg mett på lillemor. Og syntes det var slitsomt med alle telefonene! Kanskje Timoteia synes det samme? Det er iallefall ingen tvil om at å bli foreldre er det største i hele verden! Men de ungene vokser jammen meg raskt altså! Synes ikke det er lenge siden jeg selv ble mor til både en og nr to :) Endelig er det min tur til å gi TImoteia nyfødtgaver og gjett om jeg gleder meg til å gi de til henne.. noe kjøpt og noe laget her på symaskinen. Gratulerer med gutten, kjære Ragnhild og Fred Erlend!! Nå må jeg finne ut hvor jeg skal sende blomster! Hurra Hurra Hurra!!!



                   Beste hilsner fra


Pernille, Thea, Ingvil og Ruben!
                            


søndag 4. juli 2010

En av mine favoritter ..




Litt reklame fra mitt favoritt fra Danmark: nemlig Katvig! Katrine Colette og Vigga Svensson startet opp dette firmaet i 2003, og har nok blitt en lønnsom bedrift for duoen. Det er nok ikke bare jeg som simpelthen elsker designet til Katvig! Klærne har flotte farger og design. Plaggene koster litt ekstra, men har til gjengjeld god kvalitet. Itilegg produseres det sengetøy, smekker, vesker, soveposer, voksiposer osv. De fleste nettsteder selger Katvig klær, men det er ikke så mange som selger det fantastiske sengetøyet deres. Jeg kom over en nettside for en tid tilbake som selger nettopp dette. Og det beste av alt: lilleprinsen selger masse av sengetøyet til reduserte priser! Me like! Pernille har fått
seg et lyserosa sengesett i junior størrelse og Thea et i lyseblått i voksen størrelse. De er såå fine!! Blir du inspirert? Det blir jeg...


Sengesettene finnes i så mange andre fine farger også... Men de er ikke billige..




Skulle gjerne hatt en slik sovepose til Pernille da hun hele tiden sparker av seg dyna om natten. Praktisk!





Fortsatt God Helg!

Klem
Ingvil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...