tirsdag 29. juni 2010

Så meningsløst..

Fire soldater mistet livet sitt i Afghanistan denne uka. Regjeringen mener Norge kun bistår med bistandsarbeid der nede.. De mener at Norges befolkning misforstår opm vi tror disse fire mistet livet i krigen i Afghanistan. Fy søren, snakk om å snu ryggen til ungdommer som de værver dit ned...skulle ønske vi kunne kalle en spade for en spade! Norge skulle gått frem som et godt eksempel : - å ta avstand fra krig og elendighet! Denne gangen var en av de døde lillebroren til Ingrid som jeg gikk på sykepleien med. Tenner et lys for deg, Ingrid. For deg og din familie. Og for din bror, Andreas. Så meningsløst. Jeg føler med dere...

Bjørn Eidsvåg & Lisa Nilsson - Eg Ser (I See)

Pernille og Thea

Her kommer noen bilder som ble tatt i helga av gullene våre!


Slik ser rommet til Pernille ut per dags dato. Rommet er nettopp tatt i bruk, men må nok henge opp en lystett rullegardin enda før rommet er bruksvennlig. Som kjent er det lyst hele natta hos oss nordpå, og for de små som er vant til mørket hele døgnet om vinteren blir det store kontraster å venne seg til. Princess har 40 % på hele butikken nå frem til midten av juli, så må vel finne en billig løsning snart. Rommet til Pernille begynner å ta form nå :) Spennende! Selv liker hun best å stå i senga for tiden å holde utkikk.. vil ikke legge seg ned å slappe av for alt i hele verden :) Hun er en skikkelig BLID unge!

Storesøster Thea er holder seg mest utendørs om sommeren. Hun leter og samler på hvite stener som hun oppbevarer i en stor pose. Hun og nabojenta plukker blomster og sykler dagen lang. Deilig med sommer i nord! Selv om været for tiden er til å gråte av! Thea fikk forresten hull i ørene forrige uke. Det var noe vi måtte tenke i måneder på. Synes ikke det gjorde noe med et hull i hvert øre i seg selv, men å holde ørepiercing rent for å holde betennelser unna er heller vanskelig for en femåring. Selv med hjelp fra foreldrene sine. Men etter mange samtaler og forklaringer med fem åringen, ser dette ut alt å gå etter planen. Ingen betennelser så langt. Men nå er jeg flink å renser hullene hennes. Det er nok en grunn til at de fleste er en hel del eldre enn fem år når de tar hull i ørene. Men gjett om femåringen vår tøff..å ta hull i ørene var ingen problem eller vondt for henne..tøffa!                                       

Vet ikke om det sees på bildene ovenfor, men i senga til Pernille ligger noe av mitt siste sy prosjekt. Et mykt og deilig bomull/satengsengesett med lyserosa og hvite elefanter på kjøpt fra Stoff & Stil. Synes det ble så fint! Sydde i samme slengen samme sengesettet til dukkesengen til Pernille. Har fått dilla på sengesett nå!

I morgen har jeg seinvakt så i kveld sitter jeg litt lengre opp enn vanlig. Det er jammen meg luksus!

          God natt!


      Ingvil

mandag 28. juni 2010

Nå var det en stund siden sist..

Nå er det jammen lenge siden siste innlegg. Vi har som tidligere nevnt vært på ferie i Hellas, hatt en pc som ikke har fungert, og jeg er nå tilbake i jobb igjen etter 10 mnd hjemme i svangerskapspermisjon. Gud, så fort tiden har gått!! Litt trist.. Å jobbe som sykepleier innebærer en stressende jobb hverdag, så føler meg ganske sliten når jeg kommer hjem fra jobb om dagen.. sliten selv om jeg benytter meg av ammetid og forlater jobb to timer tidligere enn de andre! Men så er de kanskje ikke våken om natta for å amme baby heller! Det blir rett og slett dårlig med tid til blogging og koselige "sy - kvelder" her hjemme.. om kveldene når jeg får noen timer for meg selv forsøker jeg i allefall kose meg med hobbyprosjektene mine. Jeg har alltid noe som skulle ha vært gjort her i huset :) I det siste har jeg sydd to nydelige sengesett, dukkesengetøy og annet småplukk...skal legge ut bilder av de etterhvert her på bloggen. Nå om dagen holder jeg på med å pusse opp en tripp trapp stol - etter inspirasjon fra min gode venninne TimoteiaHåper og tror at stolen blir ferdig i morgen kveld.  Det er iallfall planen, så da kommer før og etter bilder av den! Timoteia har snart termin (11.juli) og jeg venter i spenning på å endelig få se babyen deres. Jeg har i flere måneder lagt flere innpakkede gaver i en skuff til gutten som kanskje skal hete ARN :) Nydelig navn! Jeg har forresten lenge lett etter sengekant til Pernilles seng og har landet på en slik som kan stå av seg selv i senga (trenger ikke knytes fast) - og disse er gode å tykke. Min erfaringer er at de tynne sengekantene er så skjøre at ungene våre "knørver" de ned i senga, og slik mister de liksom sin funksjon :) Har funnet to gode å tykke sengekanter hos mortil3, men er usikker på hvilken jeg skal velge. Og egentlig vil jeg helst ha en sengekant med litt mer nostalgisk preg, men blir vel å velge denne..
Men må vel tenke enda en gang på hvilken sengekant da disse er veldige dyre. Tenke tenke. Sove sove. Nå MÅ jeg hoppe i loppekassa, jobb i morgen kl 07:30...sukk. Skal legge ut bilder av senga til Pernille i morgen, kanskje dere kan hjelpe meg å velge?!


God Natt! :)


Ingvil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...