lørdag 20. mars 2010

Har shoppet i dag! Og koser meg nå på nettet..

Sitter å drømmer om nye lamper, men har jo nettopp invistert i seng. Sååå..må vel bare drømme videre! Bohus hadde 50 % på  belysning i forrige uke, så jeg sikret meg iallefall lysslynger til hver av barna :) De var helt enkle av utseende, og jeg betalte bare 80 kr for to eksemplarer. De fungerer perfekt som nattlys til barna våre. Se på disse flotte nattuglene som kan kjøpes fra sverige her. De var søte! (jeg er visst gal etter ugler for tiden) Irriterer meg stadig over at det kun er tollfritt for varer  under bare 200 kr...



Denne flotte lampa fra Kartell fås kjøpt her. Villa Europa sender fraktfritt, men hva hjelper det når prisen på lampa er på to tusenlapper?! Jeg skulle iallefall likt å hatt denne i stua vår. Synes den er så flott. Sikle sikle!





















Hjemme hos oss har vi mye hvitt, men også en del spreke farger. Jeg har stor sans for det hvite, rene og nostaligske. Men over tid havner det alltid noen fargeklatter innom rommene våre. Jeg klarer liksom ikke bestemme meg for ren nostalgi eller det litt lekne og fargerike. Så det har vel blitt en god blanding av begge deler. En mix av ting jeg liker å omgi meg med. Kom over en veldig koseli blogg der Anne har innredet sine barnerom i den rene nostalgisk ånd. Jeg lar meg gjerne rive med av slike skjønne barnerom. Sjekk også ut denne FABELAKTIGE bloggen til Gizmolinas! Bildene nedenfor er hentet fra siste nevntes blogg. Godt jeg kjøpte Killi Juno senga i hvitt :) Da kan man endre på det resterende interiøret om man går lei..









Nå i helga er vi i byen på besøk hos Svigers. SÅ deilig å være tilbake her igjen, må si jeg savner by-livet og alle butikkene... sukk..Men har hatt en trivelig dag på kafê med familien og sjekket ut vårmoten for de små. Egentlig skulle jeg handle klær til meg selv, men av en eller annen merkelig (og irriterende) grunn finner jeg ikke NOE til meg selv..merkelig! Så det endte med at Pernille fikk seg 4 nye bodyer og 2 nattdrakter fra Cubus. En nydelig lilla velour kjole og tilhørende body fra Ei Sikke Lej.
 

Bodyen var med søte retroinspirerte fugler. Var så i tvil om jeg skulle kjøpe body eller nattdrakt med de fuglene på, men det endte altså tilslutt på bodyen. Forsøkte fotvilt å legge inn bilde av bodyen fra Ei Sikke Lej, men det gikk ikke til min store fortvilelse :0 Skal se på mandag om jeg finner en bukse til den bodyen på en annen butikk her i byen.
Det ble også et klesplagg fra Småfolk til lille pia. Den var nå enda litt stor siden den var i str 74 - 80, men som kjent vokser de søte små i en heidundrende fart!

 
Thea fikk en hel haug med klær...hun har forresten bursdag 1.april og er dermed hele familiens aprilsnarr :) Siden det snart er bursdagen hennes har vi og svigers planlagt å spleise på bursdagsgave til henne. Tror det blir en rosa Nintendo DS og Josefine spill. Hun kommer til å bli overlykkelig! Thea elsker Josefine og lillesøsteren Sofie.








Ha en fortreffelig helg! :)

Ingvil

lørdag 13. mars 2010

Et lekent og fargerikt rom

Da var det lørdag og jeg har vært hjemme med mine to engler mens mannen har vært på jobb. Nå er i ungene i seng og de voksne skal kose seg med pizza og tv- kveld..
Her kommer noen bilder fra Pernille gullet sitt rom. Er overhodet ikke ferdig å ordne der inne til henne, men ting tar jo som regel litt tid.

Pernille sine nye veggboktaver, er det ikke fine?! Disse fikk hun i dåpsgave av sin gudmor og gudfar. Tusen takk Stine & Thomas! Synes de var så fargerike å fine. De liver ordentlig opp på rommet. Bokstavene ble handlaget og malt av Skjærvøy Asvo AS. Trodde ikke de laget slike flotte ting...men det gjorde de altså! Har bestilt slike til Thea også. Flott gavetips forresten. Ikke var de dyre heller..og det liker vi!

Forrige uke var hadde Thea influensa så hun var hjemme fra barnehagen i to dager. Det var koselig å ha henne hjemme, men vi var nødt til å finne på noe for å få tiden til å gå. Jeg hadde lenge tenkt på å lage god gammeldags trolldeig for å ta fot og handavtrykk av begge prinsessene.. men hadde selvsagt glemt oppskriften på deigen. Men den er jo såre enkel og er som følgende: 1 del salt, 2 deler hvetemel, 1 del vann og 1 spiseskje matolje. Så skal deigen tilslutt stekes på ca 80 c grader - inntil du kan banke på figurene under.
Aner ikke hvor lenge vi stekte avtrykkene våre, men godt tips: - ikke glem av ovnen som står på! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg glemte det...Pernilles avtrykk ser dere her:

 
 

Under er det bare et lite bilde fra kommoden. Her sitter Albert Åberg kjøpt fra www.sprell.no sammen med flotte blomster. Jeg er så glad i Albert! Han fulgte meg gjennom alle mine fantastiske barnehageår. Nå har han allerede fulgt Thea på 5 i noen år..
De røde retro Adidas joggeskoene har Pernille arvet hos sin storesøster. De er så søte :)




Flere bilder kommer senere. Mannen liker ikke opptatte blogge koner :) Ha en fabelaktig kveld!

fredag 12. mars 2010

Skal kjøpe ny seng til Pernille Trille

I dag fikk jeg det nyeste bladet av rom123 i posten. Jeg elsker det bladet og kan sitte å bla frem og tilbake i timesvis! Jeg blir med andre ord veldig inspirert. Jeg har akkurat innredet babyrommet til Pernille gullungen, men må bare innrømme det.. ny seng står sterkt på ønskelisten. Men desverre en veldig dyr en, nemlig Killi senga. Dette er en svært praktisk seng siden det er en uttrekksseng, og kan derfor brukes til barnet er 150 cm lang - mao ganske lenge! Min eldste datter som nå er 5 år allerede er bare 102 cm høy..så mulig disse sengene kan bli brukt lenge her hjemme hos oss..og det er jo enda en god grunn for å invistere litt, sant?! Sjekk denne flotte lilla senga fra http://www.mortil3.no/





Jeg tenkte jeg skulle bestille en seng til Pernille fra Sprell.no. De har billigst frakt. Men er så usikker på fargen..hvitt er jo safe. Og hvitt kan man kobinere med alt. Senga er så fin i seg selv, så har aller helst lyst å fremheve med den lilla fargen. Hvem vet, kanskje man får en liten gutt en dag, og han vil jo sikkert ikke ifinne seg med en jente farge på senga si :)



Valget mitt havner nok på den hvite selv om jeg har mest lyst på den lilla. Den hvite får man kjøpt her www.sprell.no Men det er jo også så mye fint sengetøy man får lyst på når man skal kjøpe seng..dette blir dyrt altså! Internett er farlig farlig..


Ferm Living og danske Trine Andersen (Stilig etternavn btw :) får iallefall pengeboka mi til å sitte løst! Sjekk ut selv på www.ferm-living.com der bildene av sengetøyet og leketeppet er hentet fra. Det er så mye fint der.. og flotte tapeter! Jeg blir helt dårlig:)


Jeg skal drømme videre..men ny seng blir det iallfall i kveld! RIKTIG GOD HELG!

Første innlegget på min blogg

Ja..da har sannelig jeg også fått opp en blogg. Kan ta sin tid før jeg kommer ordentlig i gang :) Men dette blir spennende! Håper familie og venner kan følge meg på denne siden.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...